NRF devine noul partener în cadrul competiției Young Car Mechanic

Concursul european pentru elevii din școlile tehnice și profesionale din domeniul auto Young Car Mechanic www.youngcarmechanic.ro anunța cu mândrie un nou partener! Alături de grup se alătură NRF, un producător și furnizor de top de soluții pentru sisteme de răcire.


Anul acesta a marcat cea de-a șaptea ediție a concursului Young Car Mechanic organizat de Inter Cars www.youngcarmechanic.ro . La concurs participă elevi de la școlile tehnice care reprezintă viitorul industriei și care vor contura în curând peisajul acesteia.

Prin intermediul provocărilor competitive, Inter Cars SA Capital Group construiește o imagine pozitivă a profesiei de mecanic auto în societate, facilitând schimbul de experiență între elevii și profesorii din diferite colțuri ale Europei, descoperind tinere talente în domeniul mecanicii și mecatronicii. Câștigătorul fiecărei etape naționale a concursului Young Car Mechanic link:  https://youtu.be/kX9aQow0HSQ primește un permis de trecere la marea finală internațională.

Un număr considerabil de parteneri includ deja Bosch, Continental, Elring, Febi, Mann-Filter, Meyle, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta și ZF Aftermarket. 

Acum, NRF se alătură acestora - un brand care oferă peste 11.000 de piese de schimb dedicate sistemelor de răcire a motorului și aerului condiționat.

- Întotdeauna am mers alături de cei care au o viziune clară. Ne-am concentrat pe parteneri puternici și stabili, cu care putem crea cele mai bune proiecte. Parteneriatul dintre Inter Cars și NRF este un semn al construirii unei colaborări și mai durabile, iar proiectul Young Car Mechanic este platforma perfectă pentru acest lucru - spune Armands Umbrasko, managerul competiției Young Car Mechanic.

- Inter Cars colaborează cu cele mai bune mărci din industria pieselor de schimb.  De aproape trei decenii, lucrează cot la cot cu tinerii mecanici care arată un potențial extraordinar.  Susținerea parteneriatului nostru în cadrul competiției Young Car Mechanic arată că împărtășim aceleași valori și subliniem importanța procesului educațional pentru tinerii pasionați de mecanică, declară Łukasz Piątek, director de vânzări la NRF.