Întrebări frecvente

În mai 2019, deja a treia finală internațională a avut loc în Polonia, cu reprezentanți din 7 țări, în care operează Inter Cars. Dar multe dintre țările participante au mult mai multă experiență națională decât cei trei ani.

Anul trecut, a fost Bulgaria, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Polonia și Ucraina. Următoarele finale internaționale vor avea echipe din Slovacia, Croația, Romania și, eventual, din alte țări balcanice, în care operează Inter Cars.

Această competiție a fost organizată de la început de către Inter Cars, cel mai mare și de încredere furnizor de piese de schimb pentru personal și autoturisme utilitare din Europa Centrală și de Est. Pentru noi, este așadar firesc să sprijinim experți din acest domeniu.

Nu se întâmplă lucruri mari de la sine. Prin urmare, avem cele mai mari branduri din industrie care participă la crearea și organizarea unei astfel de competiții. Printre partenerii noștri stabili se numără mărci precum ZF-TRW, BOSCH, Schaeffler, Elring. VARTA și Hella au susținut și finalele internaționale din 2019.

Această oportunitate vine o dată pe an. Iar cei mai buni iau acasă premii foarte valoroase. Școlile tehnice romanesti au o reputație bună si de lungă durată. Mâinile noastre romanesti sunt pricepute. De ce să nu profitam?

Cu siguranță că și școala ta va beneficia. Fiecare concurent reprezintă nu numai pentru el, ci și pentru profesorii lor și pentru școala la care a urmat. Cei mai buni dintre cei mai buni primesc premii în valoare de zeci de mii de euro de la finalele internaționale din Polonia, care sunt distribuite între elev și profesor într-un raport diferit. Astfel, școala dumneavoastră poate obține niște echipamente sau își poate îmbunătăți mediul de instruire.

În primul rând, sa cunosti toate detaliile despre competiția noastră. Răsfoiți cu atenție întregul nostru site web. Acordați o atenție deosebită regulilor. Vorbește cu profesorul tău și motivează-ți colegii de clasă.

Faceți clic pe înregistrare. Puteți accesa înregistrarea fie din secțiunea reguli, fie direct prin meniul de sus de pe site. Dacă știți deja totul, vă rugăm să completați formularul solicitat. Preluăm noi de acolo. Vă vom anunța ce să faceți pentru a nu rata nimic.

Va fi în beneficiul tău. Finaliștii din Romania călătoresc în străinătate și comunică cu colegii străini. Sarcinile tehnice sunt gestionate de reprezentanți ai mărcilor internaționale. Vor comunica verbal, prin gesturi, dar și în engleză.

Organizatorii de concurs

Parteneri internaționali

Parteneri locali

Facebook Instagram Youtube