Organizatorii de concurs

Parteneri internaționali

Parteneri locali

Mereu am mers alaturi de cei cu o viziune clară văzând lumina de la capătul tunelului.

Cu parteneri puternici și stabili, se nasc cele mai bune și mai benefice lucruri.

Mărcile mari care creează un viitor mai bun și performant al lumii auto.

PARTENERI DE PROIECT

De mai bine de 26 de ani, INTER CARS lucrează cu mărci de top din industria pieselor de schimb. De aproape trei decenii mergem mână în mână spre voi, tineri mecanici cu un potențial ridicat.

Știm că ești viitorul industriei și că faci toate roțile să se învarta. O competiție la nivel european are nevoie de parteneri, care știu exact ce este industria și care știu cum să vă ajute să deveniți cei mai buni profesioniști.
Organizatorii de concurs

INTER CARS

Inter Cars este unul dintre cei mai mari furnizori de piese de schimb auto din Europa Centrală și de Est. Portofoliul nostru de produse este foarte extins. Pe langa principalele domenii de import si distributie de piese de schimb pentru vehicule de personal, utilitare si grele, oferim si echipamente si amenajari pentru statii de service, piese de schimb pentru motociclete, tehnologie agricola, produse speciale tuning, accesorii si produse auxiliare pentru autoturisme. Oferim produse de la aproximativ 500 de mărci și producători renumiti care au în vedere calitatea și eficiența fiecăruia dintre produsele lor.

Parteneri internaționali

ZF aftermarket

ZF Aftermarket este un furnizor global de piese OE pe piața pieselor de schimb automoitve și una dintre diviziile concernului tehnologic global ZF Friedrichshafen AG, care oferă soluții pentru autoturisme, vehicule comerciale și industrie, sprijinind astfel dezvoltarea mobilității de ultimă generație. ZF Aftermarket oferă:

• elemente de direcție și suspensie, precum și elemente din cauciuc-metal de către LEMFÖRDER,
• amortizoare, arcuri, ambreiaje si roti cu masa dubla SACHS ,
• piese de direcție, suspensie și frână TRW,
• precum și componente ale mărcii ZF, cum ar fi piesele cutiei de viteze și kiturile de ulei.

Mai multe informații despre companie, produse, servicii și programul de loialitate:
https://aftermarket.zf.com/go/en/
http://www.zf.com

Parteneri internaționali

BOSCH

Produsele și serviciile Bosch sunt concepute pentru a fascina și îmbunătăți calitatea vieții prin furnizarea de soluții inovatoare și utile. De-a lungul istoriei lor pe piața slovacă, Bosch a reușit să creeze poziția unui producător și investitor semnificativ. Produsele lor tehnologice auto au intrat cu succes atât în mașinile noastre, cât și în stațiile de service și în întreprinderile industriale.

Portofoliu larg de piese de schimb
Echipamente de service și diagnosticare
Centre de formare și un concept de servicii

Parteneri internaționali

CONTINENTAL

Continental este partenerul dumneavoastră pentru soluții și servicii globale aftermarket. Ambiția noastră ca grup tehnologic global și unul dintre cei mai importanți furnizori de automobile și producători de anvelope este de a avea întotdeauna cea mai bună soluție pentru nevoile clienților noștri. Cu un portofoliu larg, tehnologia potrivită, calitatea de top asigurată de un producător de echipamente originale și servicii care oferă o valoare adăugată reală.
Gama de servicii și portofoliul de produse al ContiTech Power Transmission Group:
· Cureaua și componentele motorului: Calitatea OE a componentelor noastre de acționare a curelei este prima alegere pentru profesioniștii din întreaga lume. Componente ale motorului cu promisiunea de calitate a Continental.
· Instrumente: Instrumente adecvate de măsurare și asamblare pentru toate produsele, ceea ce face munca grea mai ușoară.
· Servicii pentru ateliere de lucru: 5 ani garanție, vizionați și lucrați videoclipuri de servicii, Centrul de informare a produsului PIC, Traininguri tehnice și asistență printr-o linie telefonică tehnică.

Parteneri internaționali

ELRING

Furnizorul ideal pentru reparatii profesionale ale motorului. Elring oferă un portofoliu cuprinzător de sigilii, piese de service și materiale de etanșare conforme cu toate cerințele pieței. Elring dezvoltă și produce componente pentru motoare, transmisii, sisteme de evacuare și tehnologii alternative de propulsie pentru majoritatea producătorilor de automobile și motoare. Inovațiile și abilitățile profesionale în domeniul echipamentelor originale oferă baza pentru un nivel ridicat de popularitate și succes pe piața globală a pieselor de schimb. Brandul aftermarket Elring oferă un pachet complet: calitatea originală a echipamentului, fiabilitatea funcțională și serviciul premium, end-to-end. Aceasta include, de exemplu, vânzări și instruire tehnică, informații despre servicii, desene cu vedere explodată pentru camioane și camionete, buletine informative lunare axate pe soluții de etanșare a motorului, un expert compus de etanșare online, videoclipuri profesionale de instalare, Academia Elring, noul camion de instruire și multe altele. Produsele originale Elring sunt recunoscute în rândul dealerilor, mecanicilor și clienților din întreaga lume. Aceste produse includ sisteme de chiulasă și de etanșare, garnituri de ulei și garnituri de tijă a supapelor, compuși de etanșare și fire, precum și șuruburi pentru chiulasă și seturi complete de garnituri - pentru service complet și parțial.
""Elring - Das Original"" - aceasta este marca comercială de înaltă calitate, siguranță, servicii, disponibilitate și fiabilitate.

Parteneri internaționali

FEBI

FEBI este un pionier pe piața pieselor de schimb. Fiind o companie de familie cu o tradiție de lungă durată, aceasta a sprijinit întotdeauna alternative la piese de schimb originale de aceeași calitate sau chiar de o calitate superioară în beneficiul consumatorilor din întreaga lume. Un portofoliu de peste 40.000 de piese tehnice pentru personal și autoutiliare este extins continuu, deoarece noile produse trebuie aduse pe piața pieselor de schimb cât mai curând posibil. Ferdinand Bilstein este reprezentat în peste 70 de țări fie prin intermediul propriilor filiale, fie prin intermediul unor parteneri selectați.

Parteneri internaționali

MEYLE

La fel de încrezător ca un prieten. Piese de schimb auto MEYLE – peste 24.000 de piese pentru autoturisme, camionete și camioane. Reparațiile se bazează pe piese de schimb auto MEYLE în peste 120 de țări la nivel global. Brandul este un sinonim pentru piesele de schimb de cea mai bună calitate concepute pentru a se conforma cerințelor pieței pieselor de schimb. Produse disponibile la comercianți specializați. MEYLE furnizează piese de schimb fiabile și rezistente de înaltă calitate pentru vehiculele fabricate în instalații proprii de producție și de către parteneri de încredere ai producătorului. MEYLE iti pune la dispozitie un sortiment complet si extrem de diversificat. Indiferent dacă aveți nevoie de piese de șasiu, de partea trenului de rulare, de piese de frână, suspensie, piese ale sistemului de răcire, filtre, componente, electronice sau senzori – MEYLE este sinonimul pieselor de schimb de înaltă calitate.

Parteneri internaționali

SCHAEFFLER

Schaeffler este un producător și vânzător global de piese de schimb și soluții de reparații în calitate OEM. Sub mărcile IST LuK, INA și FAG, oferă sisteme de ambreiaj, decuplări de ambreiaj, piese pentru motoare și transmisie, precum și piese de șasiu. Toate componentele sunt reglate optim unul pentru celălalt și permit o înlocuire rapidă și profesională. În plus, compania dezvoltă servicii complete sub marca repxpert pentru stațiile de service, cum ar fi ateliere practice și instruire, echipamente speciale de service sau un site web de experți cu informații despre produse și servicii și ghiduri de instalare.

Parteneri internaționali

MANN+HUMMEL

MANN-FILTER, marca de filtre premium a pieței pieselor de schimb auto, oferă soluții inovatoare la cerințe noi și provocatoare de filtrare. Ca echipament original sau cutie galben-verde, fie pentru autoturisme, vehicule comerciale sau aplicații off-highway: Produsele originale MANN-FILTER în calitate OE sunt de încredere în întreaga lume. Alege întotdeauna Original MANN-FILTER la calitate 100% OE.

Parteneri internaționali

Valeo

Valeo Service, parte a Grupului Valeo, este specialist în piața pieselor de schimb auto la nivel mondial. Angajamentul Valeo Service este de a avea grijă de dumneavoastră și de vehiculele clienților dumneavoastră (autoturisme și vehicule industriale) mult timp după ce au părăsit podeaua de producție.

Valeo Service oferă o gamă completă de servicii, de piese de schimb pentru echipamente originale (OES) producătorilor și piese de schimb și accesorii pentru piața independentă aftermarket (IAM). Expertiza produsului include: Sisteme de transmisie, Aer conditionat, Sisteme de stergere, Sisteme de iluminat, Racire si Management al Aerului, Sisteme electrice.

Parteneri internaționali

SHELL

Shell are o istorie de inovație în lubrifianți și a fost primul furnizor care a introdus pe piață lubrifianți mai curați și mai puri, produși din gaze naturale. Shell își păstrează statutul de lider mondial în furnizarea de lubrifianți finali pentru al 15-lea an consecutiv, potrivit celei de-a 19-a ediții a raportului Kline & Company Global Lubricants: Market Analysis and Assessment 2021.
Shell sunt încântați să sponsorizeze provocarea tehnică a schimbului de ulei cu o provocare atât teoretică, cât și practică. Participanții vor trebui să finalizeze o serie de provocări, inclusiv identificarea cerințelor de completare a uleiului și de schimbare a uleiului, precum și defecte mai dezvoltate ale motorului. Tinerii mecanici sunt capabili să-și prezinte experiența si abilitatile pentru toate elementele vehiculului.

Parteneri internaționali

VARTA

Clarios – proprietarul brandului VARTA – cel mai mare producător mondial de baterii auto și unul dintre cei mai importanți furnizori globali de piese OE din lume. Clarios oferă o gamă largă de baterii cu acid plumb și litiu-ion de înaltă calitate pentru a susține nevoile tuturor tipurilor de vehicule. 7 din 10 vehicule nou fabricate cu sisteme start-stop echipate cu AGM sunt echipate cu VARTA.

Bateriile mărcii VARTA sunt instalate în milioane de mașini și camioane, motociclete și rulote. Fiecare baterie este rezultatul muncii asidue și al anilor de experiență a inginerilor.

Acestea sunt construite special pentru cea mai înaltă performanță, datorită tehnologiei patentate PowerFrame® și a peste 100 de parametri de proces și de produs măsurați în timpul procesului de producție.

Acești producători auto folosesc VARTA:

Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Chevrolet, Chrysler, Citroën, Ferrari, Fiat Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Nissan, Opel Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Škoda, Vauxhall, Volkswagen, Volv

Parteneri internaționali

NRF

NRF, sau Nederlandse Radiateuren Fabriek, este de aproape 100 de ani unul dintre principalii producători și furnizori de produse și soluții de răcire pe piața aftermarket pentru automobile, piețele marine, feroviare și industriale. Istoria companiei datează din 1927. Pe atunci, R. Bloksma Senior a fondat Nederlandse Radiateuren Fabriek în Amsterdam. Inițial, fabrica s-a axat doar pe repararea radiatoarelor, dar în 1930 NRF și-a lansat și departamentul de producție.
Astăzi, NRF este o rețea globală cu 8 depozite situate în zone strategice din Europa și cu o ofertă de peste 11.500 de articole. Portofoliul de produse este în continuă dezvoltare și, datorită lansării senzorilor, NRF oferă o gama larga de produse nu doar cele pentru răcirea motorului și aer condiționat. În cadrul propriilor facilități de dezvoltare și cercetare, compania încearcă în mod constant să se asigure că produsele sale sunt de cea mai înaltă calitate.
Datorită depozitelor și centrelor de servicii pentru clienți situate strategic, NRF este un jucător global pe piața de piese de schimb, dar și un partener local. În fiecare zi, produsele NRF ajung la clienți din peste 80 de țări din întreaga lume.
EMPOWERING PERFORMANCE

Parteneri locali

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”

Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” este cel mai ambițios proiect al fotbalului românesc. Acest proiect se doreşte a fi măsura recunoştinţei lui Gheorghe Hagi faţă de toţi cei care au avut încredere în el şi l-au susţinut de la primii paşi în fotbal şi până la retragere.
Prin crearea Academiei, Gheorghe Hagi a considerat că a venit momentul ca la rândul său să ofere cât mai multor copii şansa de a se pregăti la cel mai înalt nivel şi de a avea performanţe chiar mai mari decât ale sale. Întinsă pe şapte hectare în apropierea oraşului Constanţa, la Ovidiu, Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” se compune din următoarele zone de activitate: terenuri de joc şi antrenament (opt la număr, cu gazon natural şi artificial, prevăzute cu instalaţie de nocturnă), corpuri de clădire cu funcţiuni specifice, precum şi parcări, platforme, alei, accese auto şi pietonale.
Scopul principal al Academiei îl reprezintă iniţierea, formarea, dezvoltarea şi pregătirea copiilor şi juniorilor pentru performanţă la cel mai înalt nivel, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Totodată, alte meniri ale Academiei sunt realizarea de acţiuni îndreptate către comunitate, îmbunătăţirea vieţii copiilor prin fotbal şi promovarea sportului ca un mod de viaţă sănătos.

Sunt aproximativ 250 de sportivi în cadrul Academiei, împărțiti pe 13 categorii de vârstă, de la 6 la 19 ani. În principal, componenții categoriilor 6-12 ani provin din județul Constanța, urmând ca după vârsta de 13 ani atenția recrutării fotbaliștilor să se îndrepte și spre jucătorii din întreaga țară.

Parteneri locali

GEDORE Automotive GmbH

GEDORE Automotive GmbH, parte a grupului de companii GEDORE
Suntem o companie internațională de dimensiuni medii cu sediul în Donaueschingen.
Dezvoltăm și producem scule speciale inovatoare și de înaltă calitate pentru industria auto.
GEDORE Automotive GmbH a fost fondată în 1978 sub numele KLANN Spezial-Werkbau GmbH fondată în Donaueschingen.
Facem parte din grupul de companii GEDORE din 2002. În cursul de Integrarea mărcii GEDORE la 1 ianuarie 2016, KLANN Spezial Werkzeugbau GmbH a devenit GEDORE Automotive GmbH.
Cu aproximativ 100 de brevete și modele de utilitate în Germania și în străinătate,
GEDORE Automotive GmbH este unul dintre cei mai importanți producători de scule speciale din întreaga lume.
Fie ca asamblare, intretinere sau reparatii...
Uneltele speciale fac parte integrantă din rutina atelierului de astăzi!
Când vine vorba de efectuarea lucrărilor de reparații la autovehicule, pentru a facilita și optimiza,reparatia, apelati la Gedore Automotive Gmbh.
Scopul nostru final este să facem reparațiile mai sigure, mai ușoare și mai rapide pentru a-l face mai ieftin.
Pentru asta ne dezvoltăm în propriile noastre atelier de testare pentru scule speciale inovatoare pentru toate tipurile de vehicule.
Reacția noastră rapidă la cerințele pieței este esențială. Noi producem cu cea mai recentă tehnologie și probam în atelierul nostru de testare direct pe vehicul.
Un viitor cu perspective necesită și o bună pregătire!
Noi, cei de la GEDORE Automotive GmbH producem scule speciale pentru viaţă.

Parteneri locali

HaynesPro

Simplificam operatiunile de reparatii si mentenanta, prin furnizarea de date tehnice fiabile si precise intr-un format standardizat.

Pentru service-urile moderne, accesul la date precise și fiabile pentru operațiunile de mentenanta & reparatie, fără compromiterea garanției producatorului, este o problemă cheie.

Baza noastra tehnica integrează informațiile OEM colectate de la producătorii de vehicule, oferind date esențiale de reparații & întreținere pentru turisme, vehicule comerciale, camioane si motociclete;

Cea mai eficientă aplicație de la eroare la soluție - Workshopdata - oferă un singur mediu pentru datele tehnice în conformitate cu documentația originală de la producător.

Ne dorim să oferim tuturor profesioniștilor în reparații auto un instrument care să îi ajute să lucreze la potențialul maxim. Indiferent de vehicul, soluțiile noastre interne oferă date care garantează diagnosticarea și rezolvarea rapidă și eficientă a defecțiunilor.