Organizatorii de concurs

Parteneri internaționali

Mereu am mers alaturi de cei cu o viziune clară văzând lumina de la capătul tunelului.

Cu parteneri puternici și stabili, se nasc cele mai bune și mai benefice lucruri.

Mărcile mari care creează un viitor mai bun și performant al lumii auto.

PARTENERI DE PROIECT

De mai bine de 26 de ani, INTER CARS lucrează cu mărci de top din industria pieselor de schimb. De aproape trei decenii mergem mână în mână spre voi, tineri mecanici cu un potențial ridicat.

Știm că ești viitorul industriei și că faci toate roțile să se învarta. O competiție la nivel european are nevoie de parteneri, care știu exact ce este industria și care știu cum să vă ajute să deveniți cei mai buni profesioniști.
Organizatorii de concurs

INTER CARS

Inter Cars este unul dintre cei mai mari furnizori de piese de schimb auto din Europa Centrală și de Est. Portofoliul nostru de produse este foarte extins. Pe langa principalele domenii de import si distributie de piese de schimb pentru vehicule de personal, utilitare si grele, oferim si echipamente si amenajari pentru statii de service, piese de schimb pentru motociclete, tehnologie agricola, produse speciale tuning, accesorii si produse auxiliare pentru autoturisme. Oferim produse de la aproximativ 500 de mărci și producători renumiti care au în vedere calitatea și eficiența fiecăruia dintre produsele lor.

Organizatorii de concurs

ERASMUS+

Erasmus+ este o nouă program UE pentru sprijinirea activităților care vizează educația, pregătirea profesională, tineret și sport în perioada 2014 – 2020. Programul permite studenților din școlile tehnice, profesorilor, asistenților de tineret și voluntarilor să își îmbunătățească cunoștințele, abilitățile și capacitatea de angajare.Programul sprijină organizațiile care au dreptul să participe la pregătirea proiectelor și să împărtășească inovații în domeniile educației, pregătirii profesionale și tineretului în cadrul parteneriatelor. Erasmus+ este deschis unui spectru larg de organizații din domeniile educației, pregătirii profesionale, sportului și tineretului.

Parteneri internaționali

ZF aftermarket

ZF Aftermarket este un furnizor global de piese OE pe piața pieselor de schimb automoitve și una dintre diviziile concernului tehnologic global ZF Friedrichshafen AG, care oferă soluții pentru autoturisme, vehicule comerciale și industrie, sprijinind astfel dezvoltarea mobilității de ultimă generație. ZF Aftermarket oferă:

• elemente de direcție și suspensie, precum și elemente din cauciuc-metal de către LEMFÖRDER,
• amortizoare, arcuri, ambreiaje si roti cu masa dubla SACHS ,
• piese de direcție, suspensie și frână TRW,
• precum și componente ale mărcii ZF, cum ar fi piesele cutiei de viteze și kiturile de ulei.

Mai multe informații despre companie, produse, servicii și programul de loialitate:
https://aftermarket.zf.com/go/en/
http://www.zf.com

Parteneri internaționali

BOSCH

Produsele și serviciile Bosch sunt concepute pentru a fascina și îmbunătăți calitatea vieții prin furnizarea de soluții inovatoare și utile. De-a lungul istoriei lor pe piața slovacă, Bosch a reușit să creeze poziția unui producător și investitor semnificativ. Produsele lor tehnologice auto au intrat cu succes atât în mașinile noastre, cât și în stațiile de service și în întreprinderile industriale.

Portofoliu larg de piese de schimb
Echipamente de service și diagnosticare
Centre de formare și un concept de servicii

Parteneri internaționali

CONTINENTAL

Continental este partenerul dumneavoastră pentru soluții și servicii globale aftermarket. Ambiția noastră ca grup tehnologic global și unul dintre cei mai importanți furnizori de automobile și producători de anvelope este de a avea întotdeauna cea mai bună soluție pentru nevoile clienților noștri. Cu un portofoliu larg, tehnologia potrivită, calitatea de top asigurată de un producător de echipamente originale și servicii care oferă o valoare adăugată reală.
Gama de servicii și portofoliul de produse al ContiTech Power Transmission Group:
· Cureaua și componentele motorului: Calitatea OE a componentelor noastre de acționare a curelei este prima alegere pentru profesioniștii din întreaga lume. Componente ale motorului cu promisiunea de calitate a Continental.
· Instrumente: Instrumente adecvate de măsurare și asamblare pentru toate produsele, ceea ce face munca grea mai ușoară.
· Servicii pentru ateliere de lucru: 5 ani garanție, vizionați și lucrați videoclipuri de servicii, Centrul de informare a produsului PIC, Traininguri tehnice și asistență printr-o linie telefonică tehnică.

Parteneri internaționali

ELRING

Furnizorul ideal pentru reparatii profesionale ale motorului. Elring oferă un portofoliu cuprinzător de sigilii, piese de service și materiale de etanșare conforme cu toate cerințele pieței. Elring dezvoltă și produce componente pentru motoare, transmisii, sisteme de evacuare și tehnologii alternative de propulsie pentru majoritatea producătorilor de automobile și motoare. Inovațiile și abilitățile profesionale în domeniul echipamentelor originale oferă baza pentru un nivel ridicat de popularitate și succes pe piața globală a pieselor de schimb. Brandul aftermarket Elring oferă un pachet complet: calitatea originală a echipamentului, fiabilitatea funcțională și serviciul premium, end-to-end. Aceasta include, de exemplu, vânzări și instruire tehnică, informații despre servicii, desene cu vedere explodată pentru camioane și camionete, buletine informative lunare axate pe soluții de etanșare a motorului, un expert compus de etanșare online, videoclipuri profesionale de instalare, Academia Elring, noul camion de instruire și multe altele. Produsele originale Elring sunt recunoscute în rândul dealerilor, mecanicilor și clienților din întreaga lume. Aceste produse includ sisteme de chiulasă și de etanșare, garnituri de ulei și garnituri de tijă a supapelor, compuși de etanșare și fire, precum și șuruburi pentru chiulasă și seturi complete de garnituri - pentru service complet și parțial.
""Elring - Das Original"" - aceasta este marca comercială de înaltă calitate, siguranță, servicii, disponibilitate și fiabilitate.

Parteneri internaționali

FEBI

FEBI este un pionier pe piața pieselor de schimb. Fiind o companie de familie cu o tradiție de lungă durată, aceasta a sprijinit întotdeauna alternative la piese de schimb originale de aceeași calitate sau chiar de o calitate superioară în beneficiul consumatorilor din întreaga lume. Un portofoliu de peste 40.000 de piese tehnice pentru personal și autoutiliare este extins continuu, deoarece noile produse trebuie aduse pe piața pieselor de schimb cât mai curând posibil. Ferdinand Bilstein este reprezentat în peste 70 de țări fie prin intermediul propriilor filiale, fie prin intermediul unor parteneri selectați.

Parteneri internaționali

Filtron

FILTRON este cel mai des ales brand de filtre auto din Europa Centrală și de Est (CEE). Filtrele de înaltă calitate ale mărcii sunt asigurate de competența OE a proprietarului mărcii, Grupul MANN+HUMMEL, care produce filtre originale pentru cei mai mari producători auto de zeci de ani. Gama FILTRON deține peste 2700 de produse și acoperă 97% din piața europeană a autoturismelor. Mii de mecanici din întreaga Europă aleg filtre FILTRON și apreciază soluții precum un catalog util, instrucțiuni de instalare (video și tipărite), ambalaje lizibile și un sistem de numerotare ușor de reținut. Filtrele FILTRON usoare munca!

Parteneri internaționali

MEYLE

La fel de încrezător ca un prieten. Piese de schimb auto MEYLE – peste 24.000 de piese pentru autoturisme, camionete și camioane. Reparațiile se bazează pe piese de schimb auto MEYLE în peste 120 de țări la nivel global. Brandul este un sinonim pentru piesele de schimb de cea mai bună calitate concepute pentru a se conforma cerințelor pieței pieselor de schimb. Produse disponibile la comercianți specializați. MEYLE furnizează piese de schimb fiabile și rezistente de înaltă calitate pentru vehiculele fabricate în instalații proprii de producție și de către parteneri de încredere ai producătorului. MEYLE iti pune la dispozitie un sortiment complet si extrem de diversificat. Indiferent dacă aveți nevoie de piese de șasiu, de partea trenului de rulare, de piese de frână, suspensie, piese ale sistemului de răcire, filtre, componente, electronice sau senzori – MEYLE este sinonimul pieselor de schimb de înaltă calitate.

Parteneri internaționali

SCHAEFFLER

Schaeffler este un producător și vânzător global de piese de schimb și soluții de reparații în calitate OEM. Sub mărcile IST LuK, INA și FAG, oferă sisteme de ambreiaj, decuplări de ambreiaj, piese pentru motoare și transmisie, precum și piese de șasiu. Toate componentele sunt reglate optim unul pentru celălalt și permit o înlocuire rapidă și profesională. În plus, compania dezvoltă servicii complete sub marca repxpert pentru stațiile de service, cum ar fi ateliere practice și instruire, echipamente speciale de service sau un site web de experți cu informații despre produse și servicii și ghiduri de instalare.

Parteneri internaționali

MANN+HUMMEL

MANN-FILTER, marca de filtre premium a pieței pieselor de schimb auto, oferă soluții inovatoare la cerințe noi și provocatoare de filtrare. Ca echipament original sau cutie galben-verde, fie pentru autoturisme, vehicule comerciale sau aplicații off-highway: Produsele originale MANN-FILTER în calitate OE sunt de încredere în întreaga lume. Alege întotdeauna Original MANN-FILTER la calitate 100% OE.

Parteneri internaționali

Valeo

Valeo Service, part of the Valeo Group, is the automotive aftermarket specialist worldwide. Valeo Service commitment is to care for you and your customers’ vehicles (passenger cars and industrial vehicles) long after they have left the production floor.

Valeo Service provides a full array of services, of Original Equipment Spares (OES) to manufacturers and replacement parts and accessories to the Independent Aftermarket (IAM). The product expertise includes: Transmission systems, Air conditioning, Wiping systems, Lighting systems, Cooling & Air management, Electrical systems.

Parteneri internaționali

SHELL

Shell are o istorie de inovație în lubrifianți și a fost primul furnizor care a introdus pe piață lubrifianți mai curați și mai puri, produși din gaze naturale. Shell își păstrează statutul de lider mondial în furnizarea de lubrifianți finali pentru al 15-lea an consecutiv, potrivit celei de-a 19-a ediții a raportului Kline & Company Global Lubricants: Market Analysis and Assessment 2021.
Shell sunt încântați să sponsorizeze provocarea tehnică a schimbului de ulei cu o provocare atât teoretică, cât și practică. Participanții vor trebui să finalizeze o serie de provocări, inclusiv identificarea cerințelor de completare a uleiului și de schimbare a uleiului, precum și defecte mai dezvoltate ale motorului. Tinerii mecanici sunt capabili să-și prezinte experiența si abilitatile pentru toate elementele vehiculului.