MILWAUKEE® echipează participanții în competiția Young Car Mechanic!

Concursul Young Car Mechanic, unul dintre cele mai prestigioase evenimente educaționale din industria auto, se bucură de o susținere puternică. MILWAUKEE® s-a alăturat grupului de companii susținătoare și a devenit partener tehnic al concursului.


MILWAUKEE® este un producător de top de scule electrice de mare putere, scule electrice portabile și accesorii pentru utilizatorii profesioniști. De la înființarea sa în 1924, marca MILWAUKEE® a fost lider în industria sculelor electrice atât în ceea ce privește durabilitatea, cât și performanța. Factorul determinant pentru inovațiile succesive ale MILWAUKEE® de-a lungul anilor a fost îmbunătățirea siguranței și a productivității utilizatorului profesionist, precum și încercarea de a crea un mediu de lucru complet fără fire.

De ani de zile, concursul Young Car Mechanic promovează profesia de mecanic auto în rândul elevilor din școlile tehnice și generale. Caracterul său internațional este unul dintre cele mai mari puncte forte ale sale, reunind participanți din diferite țări și culturi. Este, de asemenea, o inițiativă care contribuie la construirea unei imagini pozitive a profesiei de mecanic auto în opinia elevilor și a părinților acestora.

"Suntem onorați că MILWAUKEE® se alătură ca partener al Young Car Mechanic. Angajamentul lor de a furniza unelte de calitate va fi de neprețuit pentru participanții la concurs, permițându-le să-și dezvolte abilitățile într-un mediu dinamic de garaj", a declarat Armands Umbraško, liderul și coordonatorul proiectului Young Car Mechanic.

Reprezentanții MILWAUKEE® și-au exprimat, de asemenea, satisfacția față de acest parteneriat:

"Nu există dezvoltare fără competiție, iar cursa fără sfârșit este, de asemenea, înrădăcinată în ADN-ul mărcii MILWAUKEE. Susținerea concursului Young Car Mechanic este o onoare pentru noi, mai ales în colaborare cu un partener precum Inter Cars. În plus, este, de asemenea, o oportunitate de a prezenta tinerilor mecanici soluțiile excelente ale MILWAUKEE pentru piața auto. Marca noastră este sinonimă cu inovația, dezvoltarea continuă, cele mai bune produse și soluții din clasa noastră. Prin urmare, este esențial ca mecanicii nu numai că sunt familiarizați cu gama noastră încă de la începutul carierei lor, dar știu cum să o folosească la maximum. MILWAUKEE sunt soluțiile viitorului disponibile astăzi și, important, create întotdeauna cu accent pe sănătatea și siguranța utilizatorilor. Anul acesta sărbătorim 100 de ani de prezență pe piață, dar acesta este doar începutul, așa cum am menționat, această cursă nu are sfârșit", comentează Janusz Mitko, director de marketing CEE la MILWAUKEE.

Janusz Mitko, photo: Milwaukee

Datorită angajamentului partenerilor săi, Young Car Mechanic răspunde așteptărilor tinerilor mecanici, oferindu-le o experiență inspirată și un mediu în care să își dezvolte pasiunea și abilitățile. MILWAUKEE® se alătură acestei misiuni, animat de ideea de a asigura viitorul profesiei de mecanic auto.