Competiția Young Car Mechanic câștigă un sprijin puternic - Delphi se alătură grupului de parteneri!

Schimbări pozitive în cadrul concursului pentru tineri mecanici auto. Delphi, un producător de piese de schimb care oferă soluții de înaltă calitate pentru sistemele de alimentare cu combustibil, managementul motorului și electronica vehiculelor, se alătură grupului de parteneri internaționali.


Se apropie cea de-a 8-a ediție a Young Car Mechanic!

Delphi, contribuind cu know-how-ul său extins în domeniul auto, va oferi un spectru și mai larg și mai detaliat de cunoștințe și experiență de care participanții vor putea beneficia.

Acest lucru este important deoarece ideea concursului este de a promova profesia de mecanic auto în rândul elevilor din școlile tehnice și generale cu profil de specialitate. Alăturarea partenerilor unui brand global de top poate contribui la atingerea acestui obiectiv.

Concursul, fiind unul dintre cele mai mari de acest gen din Europa, cuprinde în prezent 10 țări, unde sunt organizate finale naționale. Câștigătorii din fiecare țară se întâlnesc în cadrul finalei internaționale pentru a concura pentru titlul de cel mai bun tânăr mecanic al anului 2024.

Gama largă de parteneri include deja Bosch, Continental, Elring, Febi, Filtron, Meyle, NRF, Schaeffler, Shell, Valeo, Varta și ZF Aftermarket. Delphi se alătură acum, de asemenea, acestui grup distins.
 

- "Întotdeauna selectăm cei mai competenți parteneri care aduc calitate atunci când se alătură competiției Young Car Mechanic. Prin înscrierea Delphi în proiect, știm ce beneficii aduce. Cred că, datorită acestui fapt, putem crește nivelul de calitate al competiției de la an la an și putem oferi participanților și mai multe oportunități de dezvoltare", spune Armands Umbraško, lider și coordonator al proiectului Young Car Mechanic.

- "Ne concentrăm în special pe dezvoltarea și susținerea tinerelor talente în domeniul mecanicii auto. Știm că inițiative precum Young Car Mechanic reprezintă o oportunitate excelentă de a promova educația tehnică, de a inspira pasiune și de a sprijini viitorii profesioniști din industrie. Prin susținerea Young Car Mechanic, dorim să participăm activ la modelarea carierelor tinerilor, oferindu-le resursele și oportunitățile de a-și dezvolta abilitățile și de a dobândi experiență practică. Aceasta este o oportunitate pentru noi de a construi punți între teorie și practică, precum și de a ne implica în dezvoltarea competențelor profesionale care sunt esențiale în industria auto" - spune Tomasz Hurt, Director Tehnic al Delphi.